Модерен дизајн

Изработка на нокти следејќи ги најновите трендови.

Висок квалитет

Квалитетни и најдобри материјали наменети за вашите нокти.

Попусти и промоции

Дознајте повеќе за нашите попусти подготвени само за вас.

Совети

Следете ги нашите совети за нега и заштита на вашите нокти.

Hey Nice Nails! ;)

КОРИСНИ СОВЕТИ

Следете ги нашите совети за нега и заштита
на вашите нокти.
ПОВЕЌЕ
slika kaj lizgacka pozadina-01

НЕКОЛКУ КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА “HNNails”

Што имаат да кажат другите

Обично не коментирам, но овојпат само да напоменам дека добив одличен третман, како и прекрасно изработени нокти. Презадоволна од услугата и нетрпелива за нови направени нокти.
Тамара, клиент
Одличен третман и квалитет… Многу задоволна од начинот на изработка на ноктите. Добив комплетна нега и нокти кои ги посакував. Подобро од очекуваното!
Драгана, клиент

Имате дополнителни прашања?